JOIN US.

Si estàs interessat a formar part de Roman Pizza omple el següent formulari i ens posarem en contacte el més aviat possible.

Roman Pizza
Calle Solsonés, 53
08211. Castellar del Vallès
937 147 915

expansion@romanpizza.net

Responsable del tractament: ROMAN PREMIUM FOOD, SL. Direcció del responsable: Carrer Solsonès nº 53, 08211, Castellar del Vallès, Barcelona. Tel: 93 714 79 15. Mail: diego@romanpizza.net

Finalitat. Les seves dades seran utilitzades per poder atendre les seves sol·licituds i prestar-li els nostres serveis. Legitimació. Únicament tractarem les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a aquest efecte.

Destinataris. Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que li demanem.

Drets. Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s’explica a la informació addicional disponible 

a la nostra pàgina web. Informació addicional. Més informació a l’apartat «AVIS LEGAL» i «POLÍTICA DE PRIVACITAT» de la nostra pàgina web:

https://www.romanpizza.net/